Vibes band på scenaVibes er et aktivitets- og bydelshus i Spjelkavika. Her satser vi stort på aktiviteter og workshops med kulturelt innhold. I tillegg holdes det konserter og temakvelder.

Vibes ligger vis-à-vis Esso ved Moa og er i gåavstand fra Moa kjøpesenter og bussterminalen.

SJEKK UT ALLE VÅRE ARRANGEMENTER HER


DITT Prosjekt

Ditt Prosjekt er et tilbud for ungdom og unge voksne som har lyst til å drive med dans, teater, musikk, kunst, eller andre kreative uttrykksformer. Har du lyst til å lage en musikkfestival, trenger en plass å øve til danseaudtition, eller har lyst til å starte en liten teatergruppe, eller hva som helst - står vi klare til å hjelpe deg! Vi legger til rette med lokaler, utstyr, samarbeidspartnere, evt. promotering, eller det som må til, for å få gjennomført Ditt Prosjekt!

Ta kontakt med Lin på tlf. 99558049 eller Mathias på tlf. 46883583 - så får vi ting til å skje! :D

Du kan også ta kontakt direkte på Facebook, eller mail til


Vil du Leie Vibes?

Ønsker du å arrangere konsert eller et kurs, trenger du lokale til et prosjekt eller aktivitet, eller ønsker du øvingsrom til bandet ditt? Da er Vibes stedet for deg! Husk at ungdom og unge voksne opp til 26 år får låne lokalene gratis, om det skal brukes til kulturaktiviteter. Vibes er også et populært sted å leie til arrangementer som f.eks. barnebursdager og konfirmasjoner.

Ta kontakt for å avtale leie. 

Kontakt

Adresse: Spjelkavikveien 2, 6011 Ålesund

Kulturkonsulent og driftsansvarlig:
Mathias Tvedten:
Tlf.: 468 83 583
E-post: