• Hjem

Workshop på Kulturhuset Dragen

 

Kulturhuset Dragen holder i samarbeid med Musikkfabrikken workshop i låt - og tekstproduksjon.

Gratis Workshop for unge musikere over tre dager, lørdag(15. okt) til og med mandag 17. oktober. Dette er unik mulighet for unge musikere for å lære seg veien videre, lære låtskriving, samspill mm. 
Meld dere på ved å sende en melding på 980 00 564, innboksen eller på kulturhusetdragen@borgnysu>nivers.no 

25 år gamle Tellef Raabe fra Ålesund har de siste par årene etablert seg som et av de mest spennende indieartistene i Norge. Med en rekke kritikerroste singel- og EP-utgivelser har sunnmøringen vakt oppsikt med sin særegne form for pop. Vinteren 2016 debuterte han endelig med studioalbumet «idiographic», som ble møtt med gode anmeldelser. Til nå i karrieren har Raabe spilt på festivaler som by:Larm, Slottsfjell, Øya og Trondheim Calling. Han har også gjort flere konserter i Europa, og til høsten venter Tyrkia-turné.

Raabe har en variert akademisk og kunstnerisk bakgrunn, og hans reise inn i musikken er nok av det uortodokse slaget. Som 17-åring reiste han til Wales hvor han gikk på en prestisjetunge UWC of the Atlantic, og det var her han begynte å skrive egne låter.


Lørdag 15 oktober: 14:00 – 18:00 

Søndag 16 oktober: 14:00 – 18:00
Søndag 16 oktober: Kveldskonsert med Tellef og andre unge musikere. Inngang kr. 100.

Mandag 17 oktober 19:00 – 22:00 med avslutningskonsert

 


Kurset er en del av Ålesund kommune sitt bandprosjekt "Musikkfabrikken" som har som målsetting at flere unge skal etablere band og få øve muligheter gjennom kommunens tilgjengelige øve-rom på ungdomsskoler og musikkbinger. Gjennom dette arbeidet skal det rekrutteres flere band med kvaliteter som gjør at band spiller på UKM og opprettholder bandtradisjonene i Ålesund og omegn.

Ålesund kommune byvåpen

Kontakt Ung i Ålesund

 Ålesund kommune, virksomhet kultur Logg inn  

Ålesund kommune byvåpen

 

 

Kontakt Ung i Ålesund

Ålesund kommune, virksomhet kultur