Kontakt oss

Hva brenner du for? Vi kan hjelpe deg i gang! 

Ung i Ålesund er kommunens tilbud til dere som er fremtiden. Vi veileder, legger til rette og skaper kulturaktiviteter for for ungdom.

Vi hører gjerne fra deg! Send oss en e-post  eller kontakt en av oss direkte.

Enya Liverød Gundersen

Enya har hele livet hatt en brennende lidenskap for å uttrykke seg gjennom det kreative. Hun har studert utøvende kunst innenfor teater og film, og har bakgrunn i medier –og kommunikasjon.

Enya er en av to som setter i gang kreative prosjekt for ungdom i sentrum; workshops, forestillinger, helgekurs. Hun har også ansvaret for den Kreative Huben som holder til på Arbeideren i Ålesund.

E-POST TIL ENYA

 

TLF. 45 29 23 57

https://ungialesund.no/kontakthttps://ungialesund.no/kontakt

MATHIAS TVEDTEN

Mathias har alltid har vært interessert i kunst- og kulturuttrykk, og har studert sang og musikk fra 2012 til 2019. Han har jobbet freelance som sanger/artist, som kordirigent og som sangpedagog i kulturskolen.

Nå er han kulturkonsulent i Ålesund kommune der han arrangerer og organiserer kulturtilbud for ungdom. Han har også driftsansvaret for kulturverkstedet Vibes.

Mathias jobber fast tirsdager og fredager.

E-POST TIL MATHIAS

 

TLF. 46 88 35 83

 

KARINA SUNDBY

Karina har holdt på med musikk og sang hele livet, og begynte tidlig med teater og skoleforestillinger. Hun har vært aktiv i kulturskolen i til sammen 9 år med sang og piano, og gikk musikklinja ved Gjøvik VGS før hun flyttet til Trondheim for å studere musikkproduksjon og lyddesign.

Karina er en av to som setter i gang kreative prosjekter for ungdom ; workshops, forestillinger, helgekurs. Hun har også ansvaret for UKM, og Spire på Terminalen.

E-POST TIL KARINA

 

TLF. 95 46 99 46